Heb je eventuele vragen of wens je iets met ons te delen? Vul gerust ons contactformulier in en we zullen je snel verder helpen. Wij trachten iedere vraag zo snel en zo volledig mogelijk te beantwoorden met behulp van onze beschikbare connecties en vele tekstuele of visuele bronnen.

Voor ons is het belangrijk om de gepubliceerde informatie op deze website met zoveel mogelijk mensen te delen en hun te helpen met eventuele vragen of opmerkingen. Op deze manier kunnen we bekijken op welke vlakken we de optimalisatie, leesbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van deze website kunnen verbeteren.

– D-day Info is een non-profit organsatie

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Medewerker worden?

Wij zijn altijd op zoek naar personen die mee willen helpen in het optimaliseren en samen stellen van artikels. Als medewerker ben je nergens toe verplicht. Alles is vrijblijvend, je kiest zelf hoeveel tijd je aan de medewerking spendeert.

Wordt medewerker

Artikel schrijven?

Denk je iets interessants of waardevol te kunnen bijdragen aan D-day Info? Je kan een artikel schrijven of materiaal aannleveren zonder volwaardig medewerker te zijn. Wij bekijken hoe we jouw bijdrage kunnen verwerken en indien mogelijk, publiceren.

Artikel schrijven